Lähtökuumottelua

Harvemmin huuruisessa saunaillassa kehitelty idea useita kuukausia kestävästä matkasta ottaa tuulta alleen, mutta nyt kävi onneksi toisin. Alkuperäinen ajatus oli lähteä reissuun heti tammikuussa vuoden varusmiespalveluksen jälkeen, mutta tuona saunailtana kaveri Aleksi ehdotti että jospa tekisit töitä kesään asti, lähdettäisiin porukalla reissuun ja otettaisiin pikkuveli Elias mukaan. Tässä sitä nyt ollaan ja maailmanympärimatka strattaa 4.6. tiistaina.

Matkan pituus on vielä jokseenkin epäselvä. Paluuliput on vielä hankkimatta joten kotiin tullaan viimeistään kun rahat on loppu. Matkavakuutus päättyy kuitenkin vuoden päästä joten ensi kesään mennessä viimeistään olen kotosalla. Oma matkani alkaa siis 4.6. lennolla Helsingistä Islannin Reykajvikiin, jossa yhden yön yövyttyäni jatkan New Yorkiin. Elias ja Aleksi lentävät 5.6. New Yorkiin ja ovat perillä pari tuntia minua myöhemmin. Sieltä lennetään porukalla 8.6. lähemmäs Meksikon rajaa Phoenixiin, Arizonaan, josta matka jatkuu maitse Meksikon, Guatemalan, Hondurasin, Nicaraguan ja Costa Rican läpi, josta Elias ja Aleksi lentävät kotiin 7.8. eli porukassa reissataan 2 kuukautta. Oma matkani jatkuu takaisin USA:an, josta lennän 29.8. Fijille, josta 21.9. Tongalle ja sieltä Australiaan 15.10. Australiasta eteenpäin en ole vielä lentoja varannut, joten sieltä eteenpäin reissun kulku on vielä itsellenikin mysteeri.
Nyt viimeistä päivää kotona Muhoksella, huomenna lento Oulusta Helsinkiin. Kaikki on kai valmista. Suunnaton stressi on vaivannut nämä viimeiset pari viikkoa. Paljon tulee mietittyä että mitä on vielä hoitamatta, mitä on jäänyt hankkimatta yms. Rinkka on nyt pakattu ja matka voi alkaa! Tätä blogia pyrin päivittelemään vähintään kerran viikossa tai kerran kahdessa viikossa riippuen olosuhteista matkan aikana.

Matkalle mukaan lähtevä omaisuus:
-5 sukat
-5 bokserit
-pitkälahkeiset housut kaupunkeihin
-2 shortsit
-2 t-paitaa
-ohut pitkähihainen
-paksempi pitkähihainen illoiksi
-uimashortsit
-hygieniapussi (shampoota, dödöä, hammasharjaa yms.)
-pieni retkipyyhe
-makuupussi
-hyttysverkko
-rinkan sadesuoja
-lääke- ja ensiapulaukut
-lantiomallinen rahavyö
-kirjoja
-kännykkä latureineen
-iPod latureineen
-tietokone latureineen
-kamera latureineen
-verkkovirta-adapteri
-irtoremmejä
-jätesäkkejä (lähinnä päivärepun sadesuojaksi)
-munalukkoja
-linkkuveitsi
-taskulamppu
-aurinkolasit
-pieni jalusta kameralle
-rannekello

-pelikortit
Kantamuksilla painoa yhteensä noin 11kg
Rinkan sisältö

Yksi vastaus artikkeliin ”Lähtökuumottelua

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *